Meistä

Ravintola Crasta aukaisee ovensa tiistaina 2.2.2021. TEST

Ravintolamme on normaalisti 49-paikkainen, 
Jokaisena aukiolopäivänä on tarjolla paljon erilaista pääruokaa, joista voi valita mieleisensä vaihtoehdon.

Meillä on omat menunsa parillisille ja parittomille viikoille, ja niitä tullaan päivittämään aika ajoin.

Tämänhetkisen menun pääset näkemään Menu -osiosta.

 Meiltä voi ostaa annokset myös mukaan, ja
tilauksesta pakkaamme ruokasi valmiiksi noudettavaksi.

 

Tarina


Ravintola Crastan kokkina toimiva intialainen, kotimaastaan 19-vuotiaana lähtenyt Frances Crasta on
työskennellyt alalla jo yli 30 vuotta.


Hän taitaa monenlaiset ruokakulttuurit, joiden antimista saamme nauttia myös ravintolamme pöydän ääressä.

Nuori Frances sai aikoinaan vankan kokemuksen alalta työskenneltyään 13 vuotta eri hotellien keittiöissä Israelissa. Sieltä hän muutti Viroon, jossa mies perusti oman Catering- ja pitopalvelyrityksensä.

Hän veti Virossa myös kursseja, joissa ihmiset saivat Francesin opastuksella tutustua ruoanlaiton saloihin.

Suomeen Frances siirtyi vuonna 2018 ja teki kokin töitä parin vuoden ajan Helsingissä (Sokotel Oy:n) Radisson Blu -hotellissa. Koronasta johtuvien lomautusten vuoksi Frances päätti suunnata vaimonsa Lauran kanssa maaseudulle ajatuksenaan perustaa uuden ravintolan.

Kokki Frances on ammattikokki,joka on työskennellyt elämänsa aikana monien keittiöiden parissa moniin taitoihin koulutettujen johtavien kokkien johdolla.