Ravintola Crastan kokkina toimiva intialainen, kotimaastaan 19-vuotiaana lähtenyt Frances Crasta on
työskennellyt alalla jo yli 30 vuotta.


Hän taitaa monen maan ruokakulttuurit,

joiden antimista saat nauttia myös ravintolamme pöydän ääressä.

Nuori Frances sai aikoinaan vankan kokemuksen alalta työskenneltyään

13 vuotta eri hotellien keittiöissä Israelissa.

Sieltä hän muutti Viroon, jossa mies perusti oman pitopalvelyrityksensä.

Hän veti Virossa myös kursseja,

joissa ihmiset saivat tutustua ruoanlaiton saloihin.

Suomeen Frances siirtyi vuonna 2018 ja teki kokin töitä parin vuoden ajan Helsingissä Radisson Blu -hotellissa. Koronasta johtuvien lomautusten vuoksi Frances päätti suunnata vaimonsa Lauran kanssa maaseudulle ajatuksenaan perustaa uusi ravintola.

 

Frances Crasta on ammattikokki,

joka on työskennellyt elämänsa aikana monissa keittiöissä taitavien ja monipuolisten kokkien johdolla.

 

Ravintola Crasta aukaisi ovensa ensin Ylistarossa 2.2.2021 ja keväällä 2022 siirtyi Seinäjoelle. 
49-paikkainen tilava ja ja viihtyisä ravintola sijaitsee Kauppakadulla.

Tarjolla on lounasbuffet ja a'la carte-listat.

Tämän hetkisen menun ja hinnat pääset näkemään Menu -osiosta.

Meiltä voit ostaa annokset myös mukaan, ja
tilauksesta pakkaamme ruokasi valmiiksi noudettavaksi.

 

Teemme tilauksesta juhlasi ruokatarjoilut,

myös ravintolassamme voit viettää juhlia ja erilaisia yksityistilaisuuksia.

Intialaisen ruoan lisäksi Kokki Frances taitaa useiden maiden

mm. Lähi-idän, Italian ja Thaimaan keittiöt.